Brapop
24 en 25 mei 2017
Zuiderpark
Apeldoorn

Contact met de organisatie:
Ronald Amse:       0624253796
Bernard ’t Jong:   0642533043

@: info@brapop.nl

Bij Brapop is eigenlijk iedereen welkom, dus waarom niet op het podium? Dat dachten wij dus ook, daarom hebben we dit jaar een extra podium waar we ruimte bieden aan lokaal talent.

Ben jij de persoon of groep die kan zingen, dansen, rappen, goochelen of iets anders wat het Brapop publiek versteld laat staan. Geef je dan nu op.

Om voor de bezoeker een afwisselend programma samen te stellen vragen we wel om een demo toe te voegen, of een link te benoemen in de tekst waar we wat van jou en/of jullie kunnen zien en horen. Je kan een bestand tot 5 MB uploaden, of als dit echt niet wil verwijzen naar bijvoorbeeld YouTube of Wetransfer.com om het bestand te vinden. Vergeet vooral niet iets over je act te vertellen aan ons!

Opgeven voor het open podium kan t/m 1 mei 2017. en uiterlijk 10 mei laten we je via email het programma van het open podium zien zodat je weet hoe laat je op de planning staat.

Deelname is gratis en wij zorgen voor een microfoon en een geluidsset, heb je meer nodig dien je dit zelf mee te nemen of met ons te overleggen naar de mogelijkheden.

Powered by BreezingForms